Baby 3 maanden / Eindelijk tevreden

Lieve Jasmijn,

Je bent nu 3 maanden oud en wat ben je inmiddels al veranderd! Kon ik je eerder nog wel eens omschrijven als een ontevreden baby, inmiddels kan ik je omschrijven als een tevreden baby. Je lacht veel, je maakt de hele dag geluidjes (vooral kkkggggrrrr doet het goed) en je slaapt goed. En…… sinds we de kinderwagen hebben omgebouwd naar wandelwagen slaap je zelfs daar in! Kunnen we eindelijk weer een terrasje pakken of ergens gaan lunchen zonder dat jij de boel bij elkaar krijst.

De verandering in je gedrag vond plaats nadat we bij de kinderfysio zijn geweest. Er bleken wervels in je nekje niet goed te zitten en die heeft ze ter plekke recht gezet. Blijkbaar heb je al die tijd hoofdpijn gehad, geen wonder dat je niet tevreden was! Gelukkig was één behandeling voldoende en ben jij nu lekker vrolijk en blij.

Je rolt nu ook echt van je buik naar je rug, daar waar het eerder waarschijnlijk een beetje per ongeluk was, weet je nu echt wel wat je doet. Je weet alleen nog niet hoe je weer terug kan rollen, dus mag ik er ‘s nachts uit om je weer op je buik te leggen. En de grijns die ik dan toegeworpen krijg, doet me vermoeden dat je dit wel een leuk spelletje vindt….
Je duim heb je nu ook ineens gevonden, hoewel je hem ook nog wel eens kwijt bent en vervolgens weer je hele vuist in je mond probeert te proppen.

Ik ben erg benieuwd wat de komende tijd gaat brengen met jou, maar ik hoop vooral dat je nu lekker blij mag blijven ♥.

 

 

One thought on “Baby 3 maanden / Eindelijk tevreden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge